Usluge

Ovo su usluge kod kojih ti nudim svoju pomoć, svaka od njih je korijen u tvom životu. Gdje god postoji otpor mi ćemo ga zajedno riješiti. Iako preporučam KonMari metodu® od Marie Kondo, moguće je riješavati i prema konvencionalnim metodama ili nečemu između tog dvoje, sve prema tvojim željama. Detaljnije o KonMari metodi® možeš pronaći u člancima pod "Mediji". Od korijena, prema gore idemo!

Organizacija doma

Vraćanje harmonije i sigurnosti u tvoj dom, čineći odnos s našim stvarima posebnim i radosnim.

Selidba – raščićivanje i opraštanje od starog doma, dok istovremeno organiziramo i pripremamo tvoj novi prostor dok okrećeš novi list u životu.

Renoviranje – smjernice za optimalna rješenja i organizaciju koje soba ili mjesto dozvoljavaju kako bi ti život bio što jednostavniji.

Organizacija i arhiviranje digitalnih podataka

Daleko od očiju, nažalost, nije daleko od srca. Težina digitalnog nereda podjednako blokira kao i težina opipljivog nereda, ali kao i za sve, i tu postoje rješenja kako bi imali miran um i lakoću oko srca.

Organizacija radnog mjesta

Stvaranje fizičkog prostora kako bi stekli prostor za kreativnost i procvat tvojih ideja. Vraćanje ravnoteže između radosti praznog prostora i potrebnih stvari.

Savjetovanje o Nula otpada

Donošenje dnevnih izbora i proizvoda dobrih za tebe, kao i za druge i za okoliš. Svi moji prijedlozi su veganski te nisu testirani na životinjama. Spavamo malo bolje znajući da smo maksimalno zaštitili sve oko sebe.

Savjetovanje o osobnim financijama i budžetiranju

Pokazat ću ti snagu svakog pojedinog novčića koja može biti dugoročna. Biramo iskustva nad predmetima jer došli smo bez ičega, i odlazimo bez ičega.